PROMÓCIÓS PENDRIVE-OK NAGYKERESKEDELMÉVEL ÉS FELIRATOZÁSÁVAL FOGLALKOZUNK
Kérjen ajánlatot online! | USBdrive.hu
Tovább az ajánlatkéréshez! | USBdrive.hu
USBdrive.hu | reklámajándék pendrive | reklámajándék usbdrive | pendrive logózás | Mp3 lejátszó | Mp4 lejátszó
TERMÉKEINK HÍREINK RAKTÁRKÉSZLET CSOMAGOLÁS LOGÓZÁS ELÉRHETŐSÉGEK
Céges promóciós pendrive egyedi logózással közvetlenül az importőrtől.
TERMÉKEK
KERESÉSE
TERMÉK TÍPUSA:
ANYAG:
SZÍN:
ÁRKATEGÓRIA:
OKKeresés indítása
TERMÉKEINK Termékcsoportok | USBdrive.hu
Igényeljen
akciós
kupont!
ÚJDONSÁGOK
Tekintse meg újdonságainkat! | USBdrive.hu
AKCIÓK
Tekintse meg aktuális akcióinkat! | USBdrive.hu
AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen ajánlatot! | USBdrive.hu
HÍRLEVÉL Iratkozzon fel hírlevelünkre!
USB HÍREK ELSŐ KÉZBŐL!
Iratkozzon fel!
név:
e-mail:
feliratkozom az USBdrive.hu hírlevelére feliratkozom

Milyen logózási lehetőségek állnak rendelkezésre?

Tamponnyomást akkor alkalmazunk, ha a nyomtatandó reklámajándék termék túlságosan apró, illetve a felülete erősen görbült (például toll, öngyújtó, pendrive, stb.). Alkalmazható szinte bármilyen anyagra (műanyagok, fém, fa, bőr és műbőr, papír). A tampon egy sima felületű, puha, tömörgumiból kialakított lapított félgömb-szerű fej. Ez a fej végzi a nyomtatást, oly módon, hogy a felfestékezett kliséről felveszi a festéket, majd rányomja a tárgy felületére. A klisé egy lemez, amely többrétegű, speciális fémötvözetből készül, UV fényre reagáló réteggel a felszínén.

 

Szitanyomás

Szitaforma felhasználásával végzett nyomtatás, a festék fedőrétegként kerül fel a szitahordozóra. Leggyakrabban nagyobb felületek nyomására használják direkt színekkel sík felületekre. Gyakori felhasználási területe például: névjegykártya nyomás, kaparós sorsjegy kaparós rétegének felvitele pólók nyomása, pendrive nyomása, stb.

 

Gravírozás

A lézergravírozás során nagy teljesítményű lézer használatával tudunk a megmunkálandó felületen tetszőleges ábrát, szöveget megjeleníteni. A számítógéppel vezérelt gravírozógép lézerfeje végighalad a megmunkálandó felületen és a fókuszált lézersugár a megfelelő helyeken elpárologtatja az anyag legfelső rétegét, így alakul ki a kívánt kép. A fókuszpont átmérője a milliméter tört része, ezért a kialakuló kép igen precíz és nagy felbontású. A sugárzás intenzitása és ezzel a gravírozás mélysége szintén pontosan szabályozható.

A lézeres gravírozás alapja, hogy az anyag felületét elérő fény milyen hatásfokkal alakul hővé, ezért a különböző anyagokba eltérő hatékonysággal lehet gravírozni. 

Gravírozással kitűnően logózhatók igényesebb reklámajándékok, u.m. fém és bőr pendrive, bőr mappa, stb.


Dombornyomás, mélynyomás

Olyan nyomtatási eljárás, amelynek célja a betűk, rajzok reliefszerű kidomborítása az adott anyag felületéből, vagy mélységban való benyomása a felületbe. Névjegykártya, papírtáska, igényesebb kivitelű meghívó rendelése esetén jellemző techológia, de sokszor használják reklámajándék logózására is (pl. bőr pendrive, agenda, stb.)


Direkt nyomás vagy UV nyomás segítségével élethű színes grafikákat lehet létrehozni. Kiválóan alkalmas képek, részlet gazdag  színek grafikai elemek megjelenítésére. Az alkalmazott legfejletebb gépek biztosítják a lehető legmagasabb színvonalú és tartós nyomást. Leginkább nagy logózható felületű pendrive (pl. kártya alakú logózható pendrive) esetén alkalmazott eljárás.

 

Címünk, áruátvétel:
1046 Budapest, Fóti út 79-81.
telefon:
+36 70 381 382 0
e-mail:
info@usbdrive.hu
webhoszting szolgáltatónk
Whizz-Hosting Kft. - Prémium Webhoszting az Ön vállalkozásának!
reklámajándék partnerünk
Perfectpresent - Céges é promóciós reklámajándékok
partnerünk a minőségben
E-minőség | Ügyfélelégedettség-mérés okosan.
partnerünk a webfejlesztésben
Honlapkészítés: Comfuture.hu | Üdvözöljük az elérhető profi honlapok világában!