PROMÓCIÓS PENDRIVE-OK NAGYKERESKEDELMÉVEL ÉS FELIRATOZÁSÁVAL FOGLALKOZUNK
Kérjen ajánlatot online! | USBdrive.hu
Tovább az ajánlatkéréshez! | USBdrive.hu
USBdrive.hu | reklámajándék pendrive | reklámajándék usbdrive | pendrive logózás | Mp3 lejátszó | Mp4 lejátszó
TERMÉKEINK HÍREINK RAKTÁRKÉSZLET CSOMAGOLÁS LOGÓZÁS ELÉRHETŐSÉGEK
Céges promóciós pendrive egyedi logózással közvetlenül az importőrtől.
TERMÉKEK
KERESÉSE
TERMÉK TÍPUSA:
ANYAG:
SZÍN:
ÁRKATEGÓRIA:
OKKeresés indítása
TERMÉKEINK Termékcsoportok | USBdrive.hu
Igényeljen
akciós
kupont!
ÚJDONSÁGOK
Tekintse meg újdonságainkat! | USBdrive.hu
AKCIÓK
Tekintse meg aktuális akcióinkat! | USBdrive.hu
AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen ajánlatot! | USBdrive.hu
HÍRLEVÉL Iratkozzon fel hírlevelünkre!
USB HÍREK ELSŐ KÉZBŐL!
Iratkozzon fel!
név:
e-mail:
feliratkozom az USBdrive.hu hírlevelére feliratkozom

Pendrive és stylus funkció együtt

Modern korunk vívmányai - és lassan hétköznapi - eszközeivé válnak az érintőképernyős termékek, legyen szó okostelefonról, tabletről, óráról, monitorról vagy TV-ről. Ezek használatát segítik az úgynevezett "stylus" véggel ellátott tárgyak (pl. ceruza, toll). A pendrive piacát is elérte a " stylus-láz", aminek eredményeként létrejött ennek a két eszköznek a házasítása, az érintő funkcióval ellátott egyedi pendrive.

Hasznos, hiszen a pendrive-ot használhatjuk okostelefonhoz vagy tablethez is, így gyorsabbá és hatékonyabbá tehetjük tevékenységünket.

Stylus funkcióval kombinált céges és reklámajándék pendrive-jaink köre folyamatosan bővül, pár létező formát az alábbi linken tekinthet meg:

 

USB pendrive + "stylus" funkció

 

Bízunk benne, hogy egyre többen érdeklődnek majd ezen egyedi pendrive- fajtánk iránt is.

Várjuk megkereséseiket.

 

Üdvözlettel:

USBdrive.hu

rolex replica

Kínai Újév 2016

Kedves Megrendelőnk, Érdeklődőnk!

 

2016-ban a Kínai Újév február hónapra esik, ami azt jelenti, hogy a kinti gyártás február hónapban szünetel. Természetesen mi továbbra is folyamatosan fogadjuk és kezeljük céges pendrive megkereséseiket és megrendeléseiket, csak a szállítási határidő hosszabbodik meg február hónapban leadott megrendeléseik esetén.

 

Ezen időszak alatt megrendelt promóciós és reklámajándék pendrive megrendelések szállítása: 2016. március második fele.

 

Abban az esetben ha rövidebb szállítási határidővel szeretne logózott céges pendrive-hoz jutni, érdemes válogatni a RAKTÁRRÓL elérhető termékeink között.

Keressen minket elérhetőségeinken vagy tájékozódjon az európai vagy budapesti raktárkészletről naprakészen a RAKTÁRKÉSZLET menüpont alatt!

 

 

Várjuk jelentkezésüket!

 

Üdvözlettel: USBdrive.hu

 

rolex fake

Céges emblémázható pendrive már 25 db-tól!

Örömmel tájékoztatjuk kedves Érdeklődőinket, hogy több céges- és promóciós logózható egyedi pendrive termékünk már akár 25 darabtól is kérhető! A pendrive-ok emlémázását is megoldjuk, így nem kell nagy tételben rendelni, hogy igényes és a mai trendeknek megfelelő prezentációs eszköz, céges ajándék, vagy reklámajándék birtokába jusson!

 

Keressen minket elérhetőségeinken:

Telefon: + 36 70 381 3820 vagy

E-mail: info@usbdrive.hu e-mail címen

esetleg személyesen irodánkban: H-1046 Budapest, Fóti út 79-81.

 

Üdvözlettel,

USBdrive.hu

replique rolex

Még több akciós pendrive a kínálatunkban!

Kedves Érdeklődőnk,

 

A piaci igényekhez igazodva igekszünk a lehető legrugalmasabbak lenni ügyfeleink felé. Ennek egy fontos lépése, hogy további logózható céges pendrive fajtákkal bővítettük AKCIÓS kínálatunkat. Így most már nem csak az alap pendrive típusok érhetők el nagyon kedvező áron, hanem további két termékünk is: USBDRV SZILIKON pendrive02, illetve az USBDRV FÉM pendrive 14 is!

 

Reméljük, folyamatosan bővíthetjük azon pendriveok számát, amik a megszokott modellektől eltérőek, mégis ugyanolyan vagy közel azonos áron vásárolhatók meg, mint standard társaik.

repliky omega

Kínai munkaszüneti hét

Tisztelt Ügyfeleink,

 

A 41. héten Kínában munkaszüneti hét van, így a gyártás folyamata jelenleg ott szünetel. Promóciós céges pendrive megrendeléseket tudunk fogadni, de a gyártás folyamatát a 41. hét végén tudjuk csak elindítani, így az ezen időszak alatt leadott pendrive megrendelések szállítási határideje kb 1 héttel megnövekszik. Köszönjük türelmüket és megértésüket.

Ρεπλικα Ρολογια

 

Várjuk megkeresésüket, legyen szó rövidebb határidővel szállítandó promóciós reklámajándék pendriveról, vagy egyedi, esetleg exkluzív céges ajándék pendriveról. Utóbbi esetben kérjük vegyék figyelembe, hogy  a szállítási határidő hosszabb is lehet, akár 3-4 hét is, így érdemes így leadni megrendeléseiket.

 

Üdvözlettel,

Crea-zone Kft - USBdrive.hu

 

 

Új év - új lehetőségek

Tisztelt Ügyfeleink, Kedves Érdeklődők!

Az usbdrive.hu működése során folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfelei igényeit megpróbálja a lehető legszínvonalasabban kielégíteni.
Ezt a tendenciát követve idén a szolgáltatási kört tovább bővítve a pendrive termékválasztékot is folyamatosan szélesítjük. Új pendrive termékeink az ÚJDONSÁGOK menüpont alatt találhatók. Időről-időre új fajtákat viszünk fel, így érdemes rendszeresen böngészni ezt a menüpontot is.

aaa replica watches Reméljük sokak számára szimpatikusak lesznek az újítások!
rolex replica horloges
Üdvözlettel,
Whizz-Hosting Kft.

Kínai Újév - 2012

Kínában az újév idén 2012 január 23-30-áig tart, emiatt az ezen időszak alatt leadott rendelések gyártása és szállítása szünetel. A fenti időszak előtt és után kb fél-fél héttel már leállási időszak kezdődik,  Így gyakorlatilag a 2012 január 19-től 2012 február 4-éig leadott megrendelések esetén hosszabodik meg a szállítási határidő.

 

Kérjük esetleges megrendeléseik esetén ezt mindenképp vegyék figyelembe!

 

Rendeléseket ezen időszak alatt is fel tudunk venni, a változás kizárólag a szállítási határidő kitolódását jelenti.

 

A Kínai Újév természetesen a raktárról történő pendrive megrendeléseket, kiszállításokat nem érinti, ezen esetben - a készlet erejéig - továbbra is biztosítani tudjuk GUSB05 típusú promóciós céges pendrive szállítását 1, 2 vagy akár 4 GB kapacitással 4-5 munkanap alatt!

fake rolex watch Megértésüket köszönjük.

Deviza árfolyam kockázat hatása a pendrive piacra

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Sajnálatos módon a hetekben/napokban tapasztalható bizonytalan magyarországi piaci körülmények, és ennek köszönhető pesszimista hangulat hatására a magyar forint cosplay erőteljes gyengülésnek indult az euroval és a többi devizával szemben is. Ennek természetesen hatása van a céges pendrive árának alakulására is, drágulás formájában. Ezen többletköltséget cégünk megpróbálja a lehető legkevésbé ügyfeleire terhelni, de az árváltozás kisebb mértékben elkerülhetetlen. Reméljük a helyzet mihamarabbi stabilizálódását, ezáltal a pendrive-ok árának csökkenését is.

 

Üdvözlettel,

Whizz-Hosting Kft.

fausse rolex

Őszi információszüret!

Tisztelt Látogató,

 

Az őszi szezon kezdete a pendrive és egyéb hasonló jellegű eszközök piacán is változást hozott. Ajánlatkérések esetén kérjük figyelembe venni, hogy az év vége közeledtével  - mint minden évben - orologi rolex replica az árak fokozatos emelésére lehet számítani, így ha tehetik, minél hamarabb próbálják meg összesíteni hasonló jellegű igényüket, hogy még  időben, és lehetőleg költséghatékony módon juthassanak hozzá promóciós és céges pendrive-jukhoz.

 

Jelen piaci helyzetben az Forint/Euro árfolyama is ingadozik, leginkább felfele tendál a forint gyengülése miatt, így a pendrive árak eszerint is változ(hat)nak.

 

Megértésüket és megrendeléseiket előre is köszönjük.

 

Üdvözlettel,

Whizz-Hosting Kft.

orologi replica

Itt a tavasz!

A tavasz a promóciós pendrive piacán mindig jót jelent, különösen az Ügyfelek részére, mert ilyenkor az árak lejjebb mennek, és a gyártók, forgalmazók akciók sorozatát indítják el. Jól is teszik, hiszen az árverseny igen kemény kezd lenni ebben a piaci szegmensben is, így sokat jelent, ha valami pluszt lehet még adni - és főleg kapni -  az adott termék mellé. Remek példákat találhatunk erre ezen a weboldalon.

 

Mivel a megrendelői igények gyakran igen szerteágazóak és egyediek, ezért a pendrive piacán is igazodnak a gyártók ezekhez az igényekhez. Gyakorlatilag csak a képzelet (illetve néha  a pénztárca) szab határt, hogy milyen is legyen a megálmodott forma és alakzat.

 

A jövőben számos, hasznos, és/vagy egyedi (mókás) pendrive-ot mutatunk, ezzel is kedvet csinálva az esetleg ettől a termékcsoporttól még távolságot tartók számára is.

 

Várjuk megkereséseiket!

replica rolex

Megújultunk

Elkészült új weboldalunk, ami  - reményeink szerint - szélesebb  termékpalettával és hozzájuk kapcsolódó bővülő szolgáltatásokkal is párosulni fog. A termékek bővítésével igyekszünk minél szélesebb körben kiszolgálni Ügyfeleinket, így az egészen egyedi igényeket is képesek leszünk megvalósítani, legyen az egyedi formájú promóciós pendrive, vagy kisebb/nagyobb mennyiség költséghatékony értékesítése, vagy akár pár napos szállítási határidő tartása raktárkészlet biztosításával.   Várjuk jelentkezésüket és érdeklődésüket.  

 

rolex replica

Japán katasztrófa

A Japánban történt sajnálatos események következményi igen szerteágazóak. Az emberi tragédiákon túl a világ összes gazdasága is jelentősen megsínyli a földrengés, és abból következő történések okozta károkat.

 

Ezek rövid távon visszavetik a gazdaságokat, tőzsdéket, stb. de mindenki reményei szerint ezt egy felfelé ívelő és dinamikusan továbbfejlődő növekedés követi.

 

Jelen pillanatban a pendrive-ok (chip-ek) ára is a magasba szökött ,gyakorlatilag az eddigi árak tarthatatlanná váltak és egy 40-45%-os áremelkedés következett be.

 

A helyzet stabilizálódásáig ezen árszintek stagnálásra kell számítani.

 

orologi replica

Ezúton is kérjük Ügyfeleink türelmét.

Kínai Újév

Kínában 2011. február 14-éig a Kínai Újév miatt a rendelések gyártása és szállítása szünetel. Így a 4. 5. és a 6. héten leadott megrendelések esetén a szállítási határideje meghosszabbodik.  Megrendeléseik leszállítását legkorábban február végére-március elejére tudjuk teljesíteni.

 

Kérjük esetleges megrendeléseik esetén ezt mindenképp vegyék figyelembe!

 

Rendeléseket ezen időszak alatt is fel tudunk venni, a változás kizárólag a szállítási határidő kitolódását jelenti.

 

A Kínai Újév természetesen a raktárról történő pendrive megrendeléseket, kiszállításokat nem érinti, ezen esetben - a készlet erejéig - továbbra is biztosítani tudjuk GUSB05 típusú promóciós céges pendrive szállítását 1, 2 vagy akár 4 GB kapacitással 4-5 munkanap alatt!

Megértésüket köszönjük.

Címünk, áruátvétel:
1046 Budapest, Fóti út 79-81.
telefon:
+36 70 381 382 0
e-mail:
info@usbdrive.hu
webhoszting szolgáltatónk
Whizz-Hosting Kft. - Prémium Webhoszting az Ön vállalkozásának!
reklámajándék partnerünk
Perfectpresent - Céges é promóciós reklámajándékok
partnerünk a minőségben
E-minőség | Ügyfélelégedettség-mérés okosan.
partnerünk a webfejlesztésben
Honlapkészítés: Comfuture.hu | Üdvözöljük az elérhető profi honlapok világában!